Matgal - Ikke et sted, men et begrep og en tilstand
Tett oppfølging og god kommunikasjon
Alle gjester er unike, og vårt mål er å møte gjestenes individuelle behov og ønsker. Har du en tilbakemelding eller forespørsel? Ikke nøl med å ta kontakt!
Hvem er vi?
-
Thomas C. Engum Madsen
EIER OG MATGAL-GRÛNDER
Thomas er vår mat-evangelist som brenner for det meste innen matlaging og alt som hører til. Thomas har ansvaret for å bygge opp kjøkkenet og lokalet fra A til Å, og ikke minst levere kvaliteten som Matgal står for. Thomas har lang erfaring fra hotell og restauranter, blant annet vakre Moldegaard restaurant, Rekstensamlingene, Fana Golfklubb, Spisestedet M, Sjømatkirken, Sushi Sagrada og Akvariet i Bergen. Thomas har mottatt flere priser, som 2. plass i Årets Sjømatkokk og 1. plass i den internasjonale konkurransen «Hanse Chefs» som gikk av stabelen i Bergen i 2017. Thomas er i tillegg medeier i Austevoll seaweed, hvor han representerer bedriften i inn- og utland. Han er også styremedlem i Norges taredyrkerforening.
Kontakt Thomas her:
E-post: thomas@matgal.no
Tlf: 915 29 016 -
Kim-Andre Samnøen
EIER OG MATFAGLIG ANSVARLIG
Kim er matfaglig ansvarlig for Matgal og medeier i bedriften. Kim har ansvaret for å bygge opp kjøkkenet og lokalet fra A til Å, og ikke minst levere kvaliteten som Matgal står for. Kim har over 10 år med erfaring innen kokkeyrket, med restaurant, catering og stor produksjon. Han har erfaringer blant annet fra Choice gruppen og Akvariet i Bergen.
Kontakt Kim her:
E-post: kim@matgal.no
Tlf: 468 53 080